Workshops


Vanwege de COVID-19 nemen wij helaas geen nieuwe workshops aan. Dit ook om te garanderen dat alle geannuleerde workshops weer als eerste geplaatst kunnen worden wanneer dit weer kan. Zodra er meer bekend is zal er contact op genomen worden met de deelnemers. 

Naast de verkoop van heerlijke chocolade en onze chocolade bar, organiseren wij ook verschillende chocolade workshops voor jong en oud.
Wij bieden de volgende workshops aan:

• Kinderworkshops
• Workshop bonbons maken (vanaf 8 personen)
• ‘Individuele’ workshop bonbons maken (voor minder dan 8 personen)

Hieronder vindt u alle mogelijkheden met daarbij een korte toelichting.

 

KinderworkshopsKinderworkshop

Nog op zoek naar een unieke activiteit voor een kinderfeestje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Tijdens deze speciale kinderworkshop van zo’n 1,5 uur mogen de kinderen zelf marsepeinen figuurtjes en bonbons maken. Daarnaast mogen ze een chocoladeplak versieren zoals zij dit willen, welke na afloop mooi ingepakt wordt en mee naar huis genomen kan worden. Uiteraard zorgen wij voor lekkere limonade voor de kinderen.

Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en voor een groepsgrootte van minimaal 5 tot maximaal 10 kinderen. De kosten bedragen € 15,95 per kind. Wilt u meer weten of gelijk een datum voor een kinderfeestje vastleggen? Neem dan contact met ons op.

Workshop bonbons maken (voor 8 personen of meer)

Tijdens de workshop bonbons maken krijgt u, onder het genot van een kopje koffie/thee, uitleg waar chocolade vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en hoe de bewerking hiervan in zijn werk gaat. U gaat aan de slag met het maken van verschillende soorten bonbons en leert u hoe u deze op ambachtelijke wijze door de chocolade moet halen. Daarnaast maakt en versiert u een chocolade bakje, waarin u de bonbons aan het eind van de workshop mee naar huis kunt nemen. Bent u met een groep van minimaal 8 en maximaal 16 personen, dan is deze workshop echt iets voor u. De workshop duurt 2 à 2,5 uur en de kosten bedragen € 36,95 per persoon.

Wilt u met een groep een workshop volgen, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of vrijgezellenavond, neemt u dan gerust contact met ons op. Het is ook mogelijk om in overleg de workshop op basis van uw wensen aan te passen.

‘Individuele’ workshop bonbons maken (voor minder dan 8 personen)

Bent u met minder dan 8 personen, met z’n tweeën of alleen en wilt u toch graag de workshop volgen? Dat kan!
Wij organiseren namelijk ‘individuele’ workshop avonden waarvoor u zich in kunt schrijven. De workshop bonbons maken is verder geheel identiek, dus duurt ook zo’n 2 tot 2,5 uur en de kosten bedragen € 36,95 per persoon. Om 18.45u is de aanvang zodat we om 19.00u van start kunnen gaan.

*Voorwaarden individuele workshop. De inschrijving is alleen geldig na bevestiging via de mail en ontvangst van uw betaling. U dient het cursusgeld van te voren over te maken,  vermeld hierbij altijd uw naam, het aantal personen waarmee u komt en de datum waarop u de workshop wilt volgen. De inschrijvingen worden behandeld op volgorde van betaling. Afmelden kan tot maximaal een week van te voren. U krijgt dan van ons het cursusgeld teruggestort op uw rekening. Bij te weinig aanmeldingen zijn wij genoodzaakt de workshop te annuleren. U zal tijdig hierover geïnformeerd worden.Bent u met minder dan 8 personen, met z’n tweeën of alleen en wilt u toch graag de workshop volgen? Dat kan!

Data en beschikbare plaatsen individuele workshops:

balk