Over Chocolaterie Zuccottobalk

Sinds 2008 is Chocolaterie Zuccotto in IJsselstein gevestigd, voorheen aan de Poortdijk en nu in de Benschopperstraat. Wij hebben een uitgebreid assortiment van handgemaakte bonbons en andere chocolade producten. Een kenmerk waarmee we ons van de vele fabrieksmatig geproduceerde voedsel onderscheiden. Wij werken ook veel met lokale en verse producten, zo is onze kruidenbitterbonbon gemaakt met het kruidenbittertje van de slijterij om de hoek.

Peter en Nicoline van der Griend zijn de eigenaren van Chocolaterie Zuccotto. Peter is al sinds zijn veertiende werkzaam in de patisseriewereld, waar hij ruime ervaring heeft opgedaan met chocolade. Nicoline is vanaf het begin het gezicht van de winkel en helpt u graag ontdekken wat uw favoriete bonbon is. Sinds 2012 wordt het team versterkt door hun zoon Mickel, afgestudeerd food-designer. Zijn inbreng zorgt voor veel innovatieve creaties. In de chocolaterie leert hij het chocolade-vak van zijn vader, die ook officieel leermeester is, en samen creƫren zij de meest bijzondere smaakcombinaties.

Regelmatig worden we uitgedaagd door chefkoks van diverse restaurants en samenwerkende partners, waardoor er geregeld nieuwe en seizoensgebonden bonbons in de toonbank liggen. Heerlijke voorbeelden zijn de bonbon olijfolie-framboos, de bonbon witlof-sinaasappel en de bonbon groene appel-mosterd.

Bruidstaart (24) Mickel_Nicoline

balk

Open Atelier Chocolaterie Zuccotto RTV9

Op zaterdag 1 november heeft Chocolaterie Zuccotto Open atelier gehouden. Hierbij kon men onder het genot van een kopje koffie of thee en een stukje brownie kijken naar de demonstraties die gegeven werden. RTV9 heeft hier een mooi verslag van gemaakt, met een mooi filmpje als resultaat.

balk

Lifestyle Experience

Hierbij de link naar de uitzending waarin Chocolaterie Zuccotto ruim aan bod kwam in de uitzending van Lifestyle Experience. Omdat je hem gemist hebt, of gewoon omdat het zo leuk is om hem nog eens te zien!

balk